Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiss Ottó Ég Boltja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2023. december 06. 16:00
Kiss Ottó Ég Boltja
Új kötete jelent meg a József Attila-díjas gyulai szerzőnek

Ég Bolt címmel jelent meg nemrég Kiss Ottó új könyve a Móra Kiadó gondozásában. A Gyulán élő szerző hatvanadik születésnapján napvilágot látott kötet mellett a kiadó egy meglepetéssel is szolgált: az immár klasszikussá vált elődöt, a Csillagszedő Máriót is megjelentette újra, így hasonlóan a német vagy a nemrég napvilágot látott Poket zsebkönyvhöz, immár az eredeti kiadójánál is színes belső rajzokkal kapható.

Az Ég Bolt című kötetben egy kiskamasz felnövéstörténetét kísérhetjük végig. Ez a felnőtté válás azonban egy igen különleges metamorfózis, ugyanis nemcsak az első szerelem, hanem egy komoly betegség is végigkíséri a főhőst, aki mindeközben számos olyan hétköznapi életigazságot vagy épp hittel átitatott gondolatot tár elénk, amellyel felnőttek és gyerekek egyaránt tudnak azonosulni.

Az Ég Bolt a nagysikerű Csillagszedő Márió régóta várt folytatása, amelyet ezúttal is Paulovkin Boglárka rajzai gazdagítanak.

A József Attila-díjas gyulai szerző mindkét kötete megvásárolható bármelyik online könyvesboltban, de kapható a helyi IQ könyvesboltban is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)