Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Őszi Könyvtári Hétre várnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2022. szeptember 26. 13:00
Őszi Könyvtári Hétre várnak
Mutatjuk, mivel készül a gyulai könyvtár

Kiállítással, könyvbemutatókkal és kézműves-foglalkozással is várja az érdeklődőket a Mogyoróssy János Városi Könyvtár október 3. és 8. között Őszi Könyvtári Hét nevű programsorozatán – tudta meg lapunk Dézsi János igazgatótól.

Október 3-án 14 órakor Bálint Ágnes-emlékiállítás nyílik a földszinti folyosón. A tárlaton tárgyakkal, képekkel idézi meg Frakk, Mazsola és Böbe Baba történeteinek íróját. Ugyanezen a napon 17 órától Kiss Ottó A Kék Oroszlán bezár című kötetét mutatják be a könyvtár kertjében. Rossz idő esetén a Simonyi olvasóteremben tartják meg a programot.

Október 6-án 17 órától Bauer Barbara A szív szabadságharcosai című regény szerzőjével találkozhatnak az érdeklődők a Simonyi olvasóteremben, a kötetbemutatón a szerző férje, Valastyán Pál koronakutató is jelen lesz. A program előtt kihirdetik a szeptember 30-án záruló Nagy Olvasási Kihívás győzteseit, a díjakat Bauer Barbara és Kónya István, Gyula alpolgármestere adja át.

Október 8-án 10 órától kézműves-foglakozásra invitálják az ifjú olvasókat a gyermekkönyvtárba.

Az Őszi Könyvtári Hét egyben a „megbocsátás hete” is a könyvtárban, ezért a programsorozat ideje alatt fizetési kötelezettség nélkül visszavehetők a lejárt kölcsönzési idejű könyvek – mondta el az igazgató.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)