Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tornagyőztes a gyulai szenior teniszező

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2023. szeptember 08. 16:00
Tornagyőztes a gyulai szenior teniszező
Oláh Imre egy bajnoki címmel és egy ezüsttel zárta a Lénárt László Emlékversenyt 

Forrás Facebook

Egy arany- és egy ezüstéremmel zárta a szeptember elején Keszthelyen megrendezett Lénárt László Emlékversenyt Oláh Imre, a gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub szenior játékosa. A nemzetközi ITF 700-as versenyt a Szenior Tenisz Szövetség szervezte a Magyar Tenisz Szövetséggel társrendezésben.  

Oláh Imre elmondta, sérülések miatt csak páros versenyszámokban tudott indulni. Mindkét versenyszámban új párospartnerekkel nevezett: vegyes párosban a szlovák Silvia Chudaval, férfi párosban Almási Zoltánnal.

A vegyes páros első mérkőzésén egy szlovák–kínai páros volt az ellenfele a magyar–szlovák kettősnek, amely magabiztos győzelmet aratott. Mint utóbb kiderült, ezzel a mérkőzéssel a versenyt is megnyerték, mivel a másik csapat hölgy versenyzője megsérült.

Férfi párosban gyulai versenyző és Almási Zoltán egy román kettőssel játszotta az első mérkőzést. Sikerült jó rajtot venniük, majd két felkészült magyar páros elleni meccs következett. Nem indult jól az első mérkőzés, hiszen 4:1-re vezetett az ellenfél, de még vissza tudtak kapaszkodni Oláh Imréék, ám 6:4-re így is elbukták az első szettet. A második szettet viszont megnyerték, és a döntő szettben a 10-es tie-breaket is. A döntőben szintén jól kezdett a páros, 6:4-re megnyerték az első szettet. Ezután az ellenfél taktikát váltott, és behúzta a második és a harmadik szettet is. 

– Összességében a lejátszott mérkőzések jó hangulatban, szép pontokkal zajlottak. Tulajdonképpen elégedett vagyok az elért eredménnyel és a mutatott játékkal. Jó volt ismét kedves és sportszerű sportolókkal találkozni pályán és pályán kívül is – értékelte a tornát Oláh Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)