Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Együttműködési megállapodást kötött a vármegyei önkormányzat és a Magyar Bankholding Zrt.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. július 19. 10:01
Együttműködési megállapodást kötött a vármegyei önkormányzat és a Magyar Bankholding Zrt.
A helyi gazdaságfejlesztést segítenék

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Békés Vármegye Önkormányzata és a Magyar Bankholding Zrt. a helyi gazdaságfejlesztés érdekében – tájékoztatott közleményében a vármegyei önkormányzat.

Mint írták, a hétfőn aláírt megállapodás értelmében a bankcsoport tagjai projektfejlesztési, működésfinanszírozási tapasztalataikat, szaktudásukat koncentráltabban kívánják a vármegyei, illetve régiós – elsősorban fenntarthatósági és zöld − fejlesztési elképzelések szolgálatába állítani.

A felek fokozottan keresik az együttműködési lehetőségeket az önkormányzati infrastruktúra fejlesztése, az önkormányzatok és a kkv-k energetikai fejlesztése, a foglalkoztatási hatékonyságot eredményező gazdaságfejlesztés, valamint a kkv-k és az agrárium fenntartható fejlesztésének területein – ismerteti a közlemény.

Az MBH Bank széles körű szolgáltatással segít összeállítani a helyi fejlesztési programokhoz, projektekhez szükséges fenntartható finanszírozási eszközöket; komplex települési és városfejlesztési tanácsadást, valamint igény esetén zöld és digitális célokat szolgáló teljes körű pályázati menedzsmentet kínál. Támogatást nyújt továbbá a célok megvalósítását leginkább elősegítő finanszírozási struktúra (hitel, tőke, kötvény, leasing, faktoring stb.) összeállításában is – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)