Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Békés vármegyei információs napot rendeztek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. április 17. 14:30
Békés vármegyei információs napot rendeztek
A települések vezetőit, jegyzőit és a pályázatokkal foglalkozó szakembereit várták az eseményre

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata 

Információs napot tartott a Békés vármegyei települések vezetőinek, jegyzőinek és pályázatokkal foglalkozó szakembereinek április 15-én a Csabagyöngye Kulturális Központban a vármegyei önkormányzat.

Az rendezvényről szóló közleményben azt írták: a vármegyei önkormányzat évek óta megrendezi az eseményt annak érdekében, hogy a meghívottak első kézből juthassanak hiteles információkhoz.

A programon Zalai Mihály, a vármegye önkormányzatának elnöke és Rákóczi Attila, a vármegyei kormányhivatal főigazgatója köszöntötte a megjelenteket.

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata 

Petényi Mirkó, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója az aktív- és ökoturisztikai fejlesztések magyarországi tapasztalatait ismertette, Dukai Miklós önkormányzati államtitkár az önkormányzati választások utáni és az új közgyűlés megalakulása előtti időszak tudnivalóiról tájékoztatta a jelenlévőket. Stefán László, Szabó Csaba és Domokos Péter, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium főosztályvezetői a TOP zárófolyamatáról, valamint a TOP Plusz végrehajtásának előrehaladásáról és újraértékelési folyamatáról beszéltek az érdeklődőknek, míg Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkár a hazai területpolitika megújításáról tartott előadást.

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata 

Méhi Gabriella, a vármegyei önkormányzati hivatal osztályvezetője a TOP Plusz Békés vármegyei előrehaladásáról adott tájékoztatást, Stefanik András, a Külgazdasági és Külügyminisztérium főosztályvezető-helyettese a határon átnyúló uniós programok lehetőségeiről tartott előadást. Pribojszkiné Kása Anikó, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. osztályvezetője az Interreg-programok megvalósításával kapcsolatos tapasztalatokról beszélt, míg Havas-Kovács Gabriella, a Közbeszerzési Hatóság főosztályvezetője az építési beruházások önkormányzatok szemszögéből fontos kérdéseire tért ki előadásában.

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata 

Az eseményt az MVM Hálózat és az MBH Bank Nyrt. munkatársainak energiapiaci és pénzügyi előadása, valamint az Angelo Beneditti Europe Kft. szakembereinek aszfaltfelújítási bemutatója zárta – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)