Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobrev Klára és S. Róbert ügyében rendelt el belső vizsgálatot a DK

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefHÍREK • 2023. május 24. 18:00
Dobrev Klára és S. Róbert ügyében rendelt el belső vizsgálatot a DK
Dobrev mint szatyor szobám falán

Minden segítőkész gyulai polgárt arra kérünk, hogy támogassa Leel-Őssy Gábor (DK) politikus munkáját. Segítsük a Demokratikus Koalíció belső vizsgálatát, amelyet Dobrev Klára és S. Róbert ügyében rendelt el a „Békés 3. vk elnöksége”.

bízunk benne, hogy a felvétel közreadásával segíthetjük a dk belső vizsgálatát

Forrás: Facebook

„A Demokratikus Koalíció, a Strausz Róbertet egy Dobrev Klárát ábrázoló szatyor mellett elkészített kép ügyében belső vizsgálatot indít, hogy ki és milyen szándékkal állította így be a képet” (...) – olvasható abban a DK-közleményben, amelyet tegnap este juttatott el részünkre Leel-Őssy Gábor választókerületi elnök.

S. Róbert [eredeti nevén Kliegl Róbert] 2022. év december hó 17. napján részt vett a Demokratikus Koalíció tagjainak és aktivistáinak meghirdetett pártebéden.

Dancsó Tibor (DK) politikus a pártebéd fotóit másnap, december 18-án osztotta meg közösségi oldalán. A poszthoz szó szerint az alábbi szösszenetet jegyezte fel: „2022. december 17-én, szombaton a Békés 1 és Békés 3 választókörzetek DK-sai egy jó hangulatú, közös ebéddel zárták az évet. Vendégünk Arató Gergely frakcióvezető-helyettes, Kőbánya és Kispest egyéni országgyűlési képviselője volt. Mindenkinek köszönöm az egész éves munkáját és azt, hogy közösen tölthettük a délutánt!”

Dancsó posztját másnap, december 19-én megosztotta Leel-Őssy Gábor, aki szintén résztvevője volt az aktivisták megkajáltatásának. Leel-Őssy ugyanúgy tett, mint Dancsó, megköszönte a felvételeken látható aktivisták – köztük S. Róbert – egész éves nehéz és keserves munkáját. Ezt írta pontosan: „Köszönjük az egész éves önzetlen munkátokat!”

ez a másik „eltűnt” felvétel

Forrás: Facebook

Arató Gergelyből, a DK-s aktivistabuli díszvendégéből, valamiért már hiányzott az akarat a Dancsó-poszt megosztására. Lehet, hogy nem érezte jól magát a bulin, esetleg elcsaphatta a hasát a viharsarki csípős kakaspörivel, nem tudni, de az sem biztos, hogy kakasból volt a pöri.

Ami biztos, hogy a vizsgálat tárgyát képező felvétel időközben „törlődött” Dancsó közösségi oldaláról. A Facebook rákfenéje, hogy a megosztott tartalom Leel-Őssy odaláról is eltűnt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fotókat mások lementették. Igen, fotókat! Rejtélyes körülmények között pont a Dobrev Klárát, az S. Róbertet és a Leel-Őssy Gábort ábrázoló felvételek tűntek el a posztból.

A Demokratikus Koalíció belső vizsgálatát, amely minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart számot, szeretnénk segíteni az eltűnt felvételek közreadásával.

A vizsgálat tárgyát képező fotón több személy is látható. S. Róbert fehér, kék virágmintás ingben, piros karórában szerepel a fényképen. Az asztalon elhasznált szalvéta van előtte, amiből arra lehet következtetni, hogy az aktivistáknak feltálalt pártebédet már elfogyasztották. Mögötte, egy reklámszatyron mosolyog Dobrev Klára árnyékminiszterelnök.

szerencsére ez a fotó is megvan, talán ez is segítheti leel-őssy gábor és a dk vizsgálatát

Forrás: Facebook

Leel-Őssy Gábor és a DK teljes 3. számú választókerülete arra keresi a választ, hogy „ki és milyen szándékkal állította így be a képet”.

Kérjük, aki bármilyen releváns információval bír a belső vizsgálat tárgyát képező ügyben, írja meg szerkesztőségünknek. A Leel-Őssy Gábor által szerkesztőségünkhöz eljuttatott teljes közleményt a Gyulai Hírlap június 2-án megjelenő lapszámában olvashatják.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)