Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kesztyüs Andrásé a legszebb téli kép

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2023. március 08. 16:43
Kesztyüs Andrásé a legszebb téli kép
Kihirdették a Gyula négy arca című fotópályázat első fordulójának eredményét

Kesztyüs András Hóesésben című képe

Kesztyüs András Hóesésben című képe nyerte a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. év elején meghirdetett, Gyula négy arca című fotópályázatának tél kategóriáját – adta hírül közleményében a cég.

Mint írták, a helyieknek és turistáknak is szóló kiírás első fordulójára 21 pályázó 166 téli, télies hangulatú képet nevezett be. Többségük Gyula természeti környezetét mutatja be, de megjelennek rajtuk az épített örökségek és a népszerű látnivalók is.

Az alkotásokból négytagú zsűri, Bagyinszki Zoltán, Pénzes Sándor és Rusznyák Csaba fotósok, valamint Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője választották ki a győztest. Kesztyüs András nyertes képét közzéteszik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. hivatalos, Gyula a történelmi fürdőváros nevet viselő Facebook-oldalán, és a pályázó pénzdíjban is részesül.

A közleményben arra is kitérnek, hogy februárban egy különleges pályamű is érkezett a céghez, a Gyulai Implom József Általános Iskola 3. c osztálya Ökrös Márta osztályfőnök vezényletével örökítette meg az Almásy-kastélyt, a várat és a szanazugi kirándulásukat. Kreativitásukat a zsűri különdíjjal jutalmazta: az osztály meghívást kapott a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont új, kisgyermekes családoknak szóló garantált programjára, amelyen gróf Tacskó Dénessel fedezhetik fel az Almásy-kastélyt.

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. pályázata folytatódik, a tavaszi képeket május 31-i várják a fotopalyazat@visitgyula.com e-mail-címre. A felhívás továbbra is lehetőséget biztosít amatőr és profi fotósoknak is, a pályázókat arra biztatják, hogy egyéni nézőpontból, kreativitásukat kibontakoztatva mutassák be Gyula számukra legkedveltebb részeit. A zsűri különdíjat oszt ki azoknak, akik mind a négy évszak fotóit azonos beállításból készítik el egy kiemelt gyulai látnivalóról. A pályázati feltételek részletei a visitgyula.com weboldalon találhatók.

Az Implom-iskola 3. c osztályának fotója 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)