Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai turisztikai szakember a legjobb tíz között

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. február 09. 15:00
Gyulai turisztikai szakember a legjobb tíz között
Onofer Eszter is bekerült a turisztikai szakma tíz legígéretesebb fiatal szakembere közé

Onofer Eszter

Fotó: Gyulai Turisztikai NKft. 

A turisztikai szakma tíz legígéretesebb fiatal szakembere közé választották Onofer Esztert, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingmenedzserét.

A turizmus.com portál top 50-es kiadványában harmadszor mutatnak be tíz olyan 35 év alatti, ígéretes fiatal szakembert, akit nyilvános jelölés után az olvasói szavazatok alapján választottak ki. A voksolás eredményét február elsején a turisztikai évadnyitó gálán hirdették ki a Budapest Kongresszusi Központban.

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingcsapatát 2019 őszétől irányító Onofer Eszter turizmus–vendéglátás szakon szerzett diplomát, és az évek során vezetés-szervezés szakirányú tanulmányokat is folytatott. Szállodai szakemberként bejárta az országot, dolgozott a Héderváry-kastélyban, a Balaton térségében és Budapesten, majd 2015-ben a békéscsabai Arcanum Hotelbe került.

A marketingmenedzser szerint minden fáradságot megér egy pozitív visszajelzés, és látni a vendégek örömét; ez motiválja a munkája során – emelték ki a turisztikai lapban.  

Onofer Eszter a Gyulai Hírlapnak elmondta: a kiadványba általában a nagy utazási irodák, szállodaláncok munkatársai kerülnek be, így különösen jóleső számára, hogy cégük partnerei, valamint kollégái, volt kollégái, barátai összefogása révén bejutott a top 10-be. Mint fogalmazott, pozitív visszajelzés számára, hogy bizalmat szavaztak neki, és méltónak találták a jelölésre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)