Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyarányú vereséggel folytatta a bajnokságot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 30. 09:15
Nagyarányú vereséggel folytatta a bajnokságot a gyulai focicsapat
Clean-Way Gyulai Termál–Végegyházi SE 1-5 (0-2)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Végegyházi SE együttesét látja vendégül október 29-én. A Sajben Gábor által irányított gárda a dobogóért vívott csatára készült soros ellenfelével.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki (Repisky), Farkas, Kártyás, Kovács Zsombor (Zsilák), Nagy G. (Lőrinczi), Radics, Kovács Zsolt (Bondár), Varga, Vágási. Csere: Csonka, Magyar és Piss. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A fürdővárosi együttes a tabella negyedik helyezettjeként várta az ezüstérmes helyről érkező riválisát. A két gárda a bajnokság második fordulójában már találkozott egymással, ahol a soros rivális egygólos mérkőzésen győzte le gyulai ellenfelét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Sajben Gábor a találkozó előtt bizakodó volt, a rendkívül fiatal csapat a visszavágás reményében lépett pályára. A találkozó ennek jegyében is indult, mindkét együttes nyílt sisakkal vezette támadásait. Az első percek még a gyulai helyzetekről szóltak, nem sokkal később már a végegyházi gárda vezetett életveszélyes támadásokat a gyulai kapura. A folytatásban is maradt a két csapat párbaja, mindkét együttes helyzetekkel jelezte szándékát a három pont megszerzésére.

A 15. percben Tanner góljával megszerezte a vezetést a vendégcsapat (0–1), amely a 36. minutumban ismét Tanner találatával nőtt tovább (0–2). A fordulás után is tovább hajtotta ellenfelét a hazai gárda, az 53. percben Radics hozta vissza együttesét a mérkőzésbe (1–2).

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A nagy egyéni csatákat hozó derbi az utolsó húsz percre gyorsult fel igazán. A végegyházi együttes a 70. és a 78. percben is betalált a gyulai kapuba (1–4). A kegyelemdöfés a 83. minutumban érkezett, amikor egy hazai játékosról a hálóban kötött ki a játékszer (1–5).

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata veresége ellenére is maradt a pontvadászat 4. helyén, a következő fordulóban pedig a Jamina SE ellen javíthatja ki a forduló eredményét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)