Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai gólzáport hozott az októberi eső

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 02. 14:10
Gyulai gólzáport hozott az októberi eső
Clean-Way Gyulai Termál FC–Medgyesbodzás SE 6-0 (5-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Medgyesbodzás SE együttesét fogadta október 1-jén. A Sajben Gábor által irányított gárda győzelemmel szerette volna folytatni az éllovasok üldözését.

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab (Csonka), Nagy S., Farkas (Kiss), Kártyás, Kovács Zsombor (Zsilák), Magy G., Repisky (Nyéki), Lőrinczi, Kovács Zsolt, Vágási (Piss), Radics. Csere: Varga. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai együttes az előző fordulóban lendületből gázolta el gyomaendrődi riválisát, amellyel sorozatban harmadik sikerét aratta. A fürdővárosi gárda sikerét követően fellépett a tabella harmadik helyére, ahonnan a nyolcadik helyen rangsorolt Medgyesbodzási SE alakulátát várta az Id. Christián László Városi Sporttelepre.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, stabil védekezés jellemzi a medgyesi gárdát, amelyet nagyon nehezen sikerült az eddigi csapatoknak feltörni.

A gyulai gárda azonban már az első percekben feltörte riválisa védelmét, a 4. percben Oláh kapusnak kellett megmutatnia képességeit. A szinte folyamatosan rohamozó hazai együttes a 10. percben kezdte el a gólgyártást, amikor Nagy Gergely vágott egy levágódó labdát a medgyesbodzási kapuba (1-0).

A folytatásra megérkezett az eső is, amely percek alatt eláztatta a derbit. A sárdagasztásban is a fürdőváros együttesnél volt többet a labda, a vendégcsapat a 13. percben lőtt először a gyulai kapura. A 23. percben Lőrinczi növelte a gyulai előnyt, 5 perccel később pedig Nagy Gergely távoli bombája talált utat a vizes füvön (3-0).

A vendégcsapat is próbált helyzeteket kialakítani, ám Kovács Zsolt és Kovács Zsombor is tovább tudta növelni a hazai vezetést. A helyzet a második játékrészre sem változott túlzottan, a gyulai gárda pedig Lőrinczi góljával tetemesre hízott előnnyel nyerte meg zsinórban negyedik győzelmét.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata maradt a tabella harmadik helyén, ám egy mérkőzéssel kevesebbet játszva áll az egy győzelemmel behozható helyen álló Végegyházi SE mögött. Sajben Gábor együttese a Sarkadi Kinizsi LE otthonában növelheti bajnoki pontjainak számát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)