Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai érmek a Paulinyi Gyula-emlékversenyről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 17. 09:00
Hazai érmek a Paulinyi Gyula-emlékversenyről
Csernus Tímea és Lovász Zoltán is aranyérmes lett a gyulai tenisztornán

Rangos tenisztornának adott otthont péntektől vasárnap estig Gyula: immár második alkalommal rendezték meg a városban a Paulinyi Gyula-emlékversenyt, amely egyben a régiós korosztályos teniszbajnokság első állomása is volt – olvasható a BMSExtra.hu. oldalon.

lovász zoltán a dobogó legfelső fokán

Fotó: facebook.com/TSZSKGyula

A gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub szervezésében lebonyolított viadalra még a fővárosból és Dunántúlról is érkeztek gyerekek, akik két korosztályban mérték össze tudásukat.

A 12 éves fiúknál Sonkodi Boldizsár révén fővárosi siker született, a versenyző a döntőben a gyulai Mátyás Hunornál bizonyult jobbnak. Ugyanitt a vigaszági csatákat a szegedi Ágasvári Martin nyerte. A lányoknál hazai diadallal ért véget a verseny: Csernus Tímea Csenge a sarkadi Klembucz Kamilla előtt szerezte meg az elsőséget. A 14 éves fiúk egyéni számát a szegedi Kovács Barnabás nyerte, aki ráadásul duplázott, mivel Vitéz Csongorral az oldalán párosban is legjobbnak bizonyult.

A fiatalok mellett a felnőttek is pályára léptek. A felnőtt férfi II. osztály döntőjében a gyulai Lovász Zoltán legyőzte az orosháziak tehetségét, Fejes Ádámot; a harmadik helyen ugyancsak két megyei teniszező osztozott.

Eredmények:

Fiú 12 évesek: 1. Sonkodi Boldizsár (Vasas), 2. Mátyás Hunor (TSZSK, Gyula), 3. Tóth Vilmos Péter (Future) és Tóth Vid (Viharsarok TA). Vigaszág: 1. Ágasvári Martin (Sportmánia, Szeged), 2. Ferenczi Keve (Sopron), 3. Masa Marcell (Sportmánia, Szeged) és Albert Krisztián Roland (Sportmánia, Szeged).

Leány 12 évesek: 1. Csernus Tímea Csenge (TSZSK, Gyula), 2. Klembucz Kamilla (Sarkadi Lendület), 3. Polovina Mila (Szerbia).

Fiú 14 évesek: 1. Kovács Barnabás (Sportmánia, Szeged), 2. Vitéz Csongor (Marso, Nyíregyháza), 3. Kövesligeti Lénárd (BUSC) és Lizsicsár Csanád (Csopak). Páros: 1. Kovács Barnabás, Vitéz Csongor, 2. Kövesligeti Lénárd, Lizsicsár Csanád, 3. Alt Ádám, Desch Cole és Mokán István Damján, Zádori Kristóf.

Férfi II. osztály: 1. Lovász Zoltán (TSZSK, Gyula), 2. Fejes Ádám (Orosháza), 3. Kutasi Bence (TSZSK, Gyula) és Belanka Ádám (Tréning Center).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)