Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Baráti focicsatával búcsúztatják az óévet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 27. 14:00
Baráti focicsatával búcsúztatják az óévet
Harmincnyolcadik alkalommal rendeznek szilveszteri focimeccset Észak-Törökzugban

Ismét megrendezi hagyományos futballmérkőzését az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club december 31-én. Az év utolsó napján több generáció képviselője tör majd kapura a lakóteleppel egyidős sporteseményen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Bíró István, a rendezvény főszervezője elmondta, tavaly a járványveszély miatt nem tudták megtartani a közösségformáló szilveszteri focimérkőzést, ám idén ismét összegyűlnek a lakótelep egykori és jelenlegi „sportolói”. 

– Nagy öröm számunkra, hogy az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club tagjai ismét együtt tudják búcsúztatni az óévet. Az összetartó közösség hagyományos focimérkőzése ezúttal sem marad különleges esemény nélkül, hiszen több csapattagunk is búcsúmérkőzést is játszik majd – tette hozzá a baráti klub vezetője.

A fagyos derbi résztvevői a régi idők grundfocijának megfelelően választottak maguknak csapattagokat, hogy aztán kétszer tizenöt percben döntsék el a találkozó sorsát. Az óévbúcsúztató meccs után a klub tagjai őzpörkölttel és baráti beszélgetéssel köszöntik a 2022-es esztendőt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)