Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 192 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. december 05. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 192 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 4-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 192 határsértőt tartóztattak fel és 97 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 8 esetben összesen 68 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Petőfiszállás, Hercegszántó-Hóduna, Katymár és Balotaszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 23 esetben összesen 124 határsértőt tartóztattak fel, Ruzsa, Ásotthalom, Domaszék, Öttömös, Szeged-Gyálarét, Szeged, Makó, Nagylak és Röszke közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, afgán, tunéziai, török jemeni és indiai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 5 esetben Bács-Kiskun, 3 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 97 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt embert 15 embert fogtak el és 1 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)