Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Óvodások díszei kerültek a gyulai piac karácsonyfájára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2021. december 02. 15:45
Óvodások díszei kerültek a gyulai piac karácsonyfájára
Az örökzöld idén is a vásárcsarnok előtti téren kapott helyet

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Idén is óvodások által készített díszek kerültek a gyulai piac karácsonyfájára, amely a vásárcsarnok előtti téren kapott helyet – tudta meg lapunk Illik József piacfelügyelőtől.

A piac idén is azokból az örökzöldekből kapott egyet, amelyeket gyulai lakosok ajánlottak fel a városnak. Ezúttal Kovács Krisztián lucfenyője került a vásárcsarnok előtti térre.

Illik József felidézte: évek óta hagyomány, hogy karácsonyfát állítanak, igyekeznek ünnepi hangulatot teremteni a vásártéren. Hozzáfűzte, a fenyő vízkeresztig marad a helyszínen. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Makráné Gombkötő Zita, Gyula Város Egyesített Óvodájának vezetője elmondta: a korábbi években az óvodások a piacfelügyelet munkatársaival együtt díszítették fel a piac karácsonyfáját, és műsorral is készültek az alkalomra, idén azonban a járványhelyzetre való tekintettel elmaradt a közös ünneplés.

Bár a gyerekek a díszítésnél nem voltak jelen, a fára kerülő díszeket ezúttal is ők készítették; mind a nyolc önkormányzati tagintézmény bekapcsolódott a barkácsolásba – tette hozzá az intézményvezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)