Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mintegy 130 gyermek kezdte meg az óvodát Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. szeptember 10. 16:37
Mintegy 130 gyermek kezdte meg az óvodát Gyulán
A szájmaszk használatáról mindenki maga dönthet a gyulai intézményekben

Szeptembertől decemberig összesen 133 gyermek érkezik Gyula Város Egyesített Óvodájának (GYVEÓ) nyolc intézményébe – tájékoztatta lapunkat Makráné Gombkötő Zita, a GYVEÓ intézményvezetője. 

Elmondta: augusztus utolsó napjaiban lehetőséget biztosítottak arra, hogy a gyermekek szüleikkel együtt ismerkedjenek meg az óvodával, a szeptember pedig a beszoktatás időszaka.

Az intézményvezető kiemelte: a beszoktatási időszak meghatározza a gyerekek óvodához való érzelmi kötődését, ebben a folyamatban kiemelt figyelemmel, türelemmel, megértéssel segítik őket.

Mint kifejtette, a beszoktatási időszakot az előző évhez képest megkönnyítette, hogy újra beléphetnek a szülők az óvodaépületekbe, és az is könnyebbség, hogy nem kell testhőmérsékletet mérni. A szájmaszk használatáról mindenki maga dönthet a gyulai intézményekben – tette hozzá. 

– A mindennapok fontos részévé vált a fokozott fertőtlenítés, amire továbbra is kiemelten figyelünk. Természetesen ha a járványhelyzet, a betegségek gyakorisága indokolttá teszi, a fenntartó és az intézmény vezetője bármikor visszavezetheti a korábbi intézkedéseket – ismertette Makráné Gombkötő Zita.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)