Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több ezren fordultak meg a Megyenapon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2021. szeptember 08. 15:00
Több ezren fordultak meg a Megyenapon
A rendezvényt hatodik alkalommal szervezték meg

Fotó: Békés Megyei Önkormányzat 

Több ezer érdeklődő fordult meg a hétvégi Megyenapon, melyet hatodik alkalommal rendeztek meg Békéscsaba főterén – írta közleményében a rendezvényt szervező Békés Megyei Önkormányzat.

Emlékeztettek: a koronavírus-járvány miatt idén csak a kézművesvásárt és a kistermelői piacot tartották meg a programok közül, az érdeklődők egyebek mellett kolbászt, sajtot, tésztát, mézet, szörpöt, lekvárt, kézzel készült ékszereket és textiljátékokat vásárolhattak a Szent István téren.

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület kiállítással, népi játszótérrel, kézműves foglalkoztatóval és mesterségbemutatókkal várta a gyerekeket és a felnőtteket, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház pedig „Mesepékséget” nyitott a helyszínen.

Fotó: Békés Megyei Önkormányzat 

A rendezvényen öt katonai hagyományőrző csoport is jelen volt, de a készenléti rendőrség, a TEK, a toborzóiroda és a határvadászok is bemutatókat tartott.

A megyei értékeket az A-Team Reklámügynökség által kifejlesztett térhatású televíziós eszközön láthatták a résztvevők – ismertették a közleményben.

Kiemelték, a rendezvény megnyitóján díszokleveleket adtak át a megyei értéktárba tavaly és idén bekerült 15 új érték felterjesztőinek, tulajdonosainak.

Fotó: Békés Megyei Önkormányzat 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)