Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izguld végig a Bajnokok Ligája döntőjét a Rondellánál!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 27. 15:00
Izguld végig a Bajnokok Ligája döntőjét a Rondellánál!
Hatalmas LED-fallal várja a szurkolókat a szórakozóhely

a Rondella évek óta az egyik legkedveltebb helyszíne a focimeccsek nyilvános vetítéseinek

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Május 29-én eldől, hogy melyik csapat emelheti a magasba az UEFA Champions League kupatrófeáját. A Manchester City FC és Chelsea FC csatáját élőben lehet figyelemmel kísérni a Rondellánál.

Fábián Tamás, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum NKft. kommunikációs vezetője lapunknak elmondta, a nagyméretű kijelzőnek és a közösségi élménynek köszönhetően a Rondella évek óta az egyik legkedveltebb helyszíne a focimeccsek nyilvános vetítéseinek.

Az európai klubcsapatok hőn áhított trófeájáért a PSG együttesét búcsúztató Manchester City és a rekordbajnokot legyőző Chelsea FC néz szembe egymással. A portói Estádio do Dragão (Sárkány Stadion) gyepén megrendezett angol „házidöntőt” egy 5x3-es LED-falon követhetik nyomon a gyulai szurkolók.

Fábián Tamás kiemelte, a hatályos járványügyi szabályozás szerint a Rondella Teraszon védettségi igazolvány nélkül is helyet lehet foglalni. A vendéglátóhelyet üzemeltető Erkel Ferenc NKft. munkatársai a korábbi években tapasztaltnál nagyobb távolságra helyezték el egymástól a terasz asztalait.

A Rondella munkatársai kérik, hogy a pulthoz társaságonként csak egy vendég menjen, és lehetőleg válasszák a kártyás fizetést.

A klubcsapatok legrangosabb trófeájának döntő mérkőzése 21 órakor kezdődik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)