Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az elmúlt 24 óra az utakon: 1 haláleset, 7 súlyos és 31 könnyű sérülés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. május 09. 08:00
Az elmúlt 24 óra az utakon: 1 haláleset, 7 súlyos és 31 könnyű sérülés
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

Magyarország területén május 8-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 39 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember életét vesztette, 7 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

 A szolgálatot ellátó állomány összesen 240 személyt fogott el, közülük 27 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 151 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 170 embert állítottak elő, köztük 91 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 13 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 121 esetben történt.

 Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 85 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 76 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 3 határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák; 5 ember ellen közokirat-hamisítás, további 3 ember ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)