Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egykori korosztályos válogatott a gyulai együttesben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • L. B.SPORT • 2020. július 03. 17:00
Egykori korosztályos válogatott a gyulai együttesben
A Viharsarki Vitézek már az utánpótlás-nevelésben gondolkodnak

Egykori korosztályos válogatottat „igazolt” a Viharsarki Vitézek amerikaifutball-csapata. Az újonnan alakult gárda többek között Balatoni Róberttel erősítette meg sorait.

Balatoni Róbert (fehér sapkában) az utánpótlás-nevelésben is nagy segítség lehet

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt Mészáros György, a klub elnöke elmondta, a fiatal játékos érkezése nagy öröm a csapat számára, hiszen – amellett, hogy kiváló játékerőt képvisel – a gárda technikai és taktikai felkészítésében is szerepet vállalhat.

– Robi érkezése a felnőtt együttes és a formálódó utánpótláscsapat számára is fontos, hiszen játékára nagy szükség lesz a bajnokság során, tapasztalatát pedig átadhatja a jövő generációja számára. Számunkra elsődlegesen a felnőttcsapat felépítése az első számú cél, de kiemelten kezeljük az utánpótlás-fejlesztést is, hiszen két-három év múlva nekik kell majd átvenniük a gárdát– ismertette.

Bimbó Lajos technikai vezető kiemelte, a gyulai fiatalember 2013-ban a Békéscsbaai Raptorsban kezdte pályafutását, majd a Budapest Eagles együttesében folytatta a focizást. Játékával felhívta a figyelmet a szövetségnél is, így 2016-ban és 2017-ben is tagja volt a U19-es válogatottnak.

Balatoni Róbert csatlakozásával ismét bővült az az edzői team amelyet megálmodtunk, így a már jelenleg is segítséget nyújtó egykori játékosok mellett már meg is kezdte „működését”. A szakmai csapat jelenleg négy tagból áll, így már külön tudunk foglalkozni az egyes csapatrészekkel. Veres István és Hajdu Tibor a távolból segíti munkánkat, így minden adott a további építkezéshez – tette hozzá.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Balatoni Róbert aláhúzta, szívesen érkezett a fürdővárosi csapathoz, hiszen a sérülése után már ismét kiváló formában van, régóta kereste a pályára lépés lehetőségét.

Mészáros György felhívta a figyelmet arra, hogy folyamatosan várják a sportág iránt érdeklődőket, akik a +36306420725-os telefonszámon vagy a csapat Facebook-oldalán jelentkezhetnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)