Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstéremmel zárta a hazai tornát a gyulai amerikaifutball-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 31. 13:00
Ezüstéremmel zárta a hazai tornát a gyulai amerikaifutball-csapat
A Szeged Guardians nyerte a Végvári Kispályás Amerikai Foci Kupát 

Fotó: Viharsarki Vitézek

Második alkalommal rendezte meg a Végvári Kispályás Amerikai Foci Kupát a Viharsarki Vitézek július 29-én a gyulavári futballpályán.

A tornán három gárda nézett szembe egymással a 7v7 aréna szabályi szerint: a hazai csapat mellett a Seregélyes Black Colts és a Szeged Guardians lépett pályára.  

Az első mérkőzésen a hazai együttes 54-0-s aránybanlegyőzte a Seregélyes Black Colts csapatát. A folytatásban a szegedi keret magabiztosan aratott győzelmet, így az utolsó mérkőzésen már a kupagyőzelem volt a tét. A Szeged Guardians 28-64-re legyőzte a Viharsarki Vitézeket, ezzel elnyerte a bajnoknak járó trófeát. 

A szervezők a szurkolókra is gondoltak, a helyszínen ital és fagylalt várta a látogatókat, az amerikai életérzésről pedig egy lemezlovas gondoskodott.   

– Nagyon jó hangulatú, sportszerű és férfias mérkőzéseket láthattak a szurkolók. Nagyon büszke vagyok a csapatra, főleg az elvesztett, Szeged elleni mérkőzés miatt, ahol felvettük a versenyt a HFL-ben, az első osztályban szereplő ellenfelünkkel. Több játékos is kiválóan teljesített a csapatból. A támadóknál Szigetvári Kevin, Morár József és Schriffert Bulcsú volt kiemelkedő, a védőknél Kaszai János és Szigetvári István emelhető ki teljesítménye miatt. Sajnos egy súlyos sérülés beárnyékolja a kupát, Szigetvári Kevin egy ütközés követően légmellet kapott. Fiatal játékosunknak mielőbbi gyógyulást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba – értékelte a tornát Mészáros György, a Viharsarki Vitézek elnöke. 

A Békés vármegyei klub a hazai kupa után sem pihen, a csapat már a közelgő bajnoki évadra gyakorol. Az együttesnél folyamatos az új játékosok beépítése, így továbbra is várják a férfias sportág szerelmeseinek jelentkezését.

Fotó: Viharsarki Vitézek

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)