Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ötvenedik alkalommal rajtolt el a Dr. Regele Károly Emlékverseny

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. június 26. 14:30
Ötvenedik alkalommal rajtolt el a Dr. Regele Károly Emlékverseny
Az úszócsatákat a hagyományos kolompszó indította útjára a Gyulai Várfürdőben

Nyitóceremóniával vette kezdetét az 50. alkalommal megrendezett Dr. Regele Károly Emlékverseny június 26-án a Gyulai Várfürdőben. A háromnapos rendezvénysorozat résztvevőit ajándékcsomaggal lepték meg a szervezők.

Kiss Tamásné és Kónya istván virágcsokorral köszöntötte regele piroskát

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A nemzetközi viadalt hagyományosan a versenybírák bevonulása nyitotta meg, amely után Kónya István alpolgármester, Kiss Tamásné sportért felelős tanácsnok és Kun Miklós, a Gyula Várfürdő Kft. ügyvezetője mondott köszöntőt.

Kónya István beszédében örömét fejezte ki azért, hogy újra kinyitott a fürdő, amely immár 50. alkalommal adhat helyet ennek a rangos úszóversenynek.

– Azért is kiemelkedő esemény ez a gyulai úszósport számára, mert félszáz esztendőt ünneplünk, amely alatt megannyi sikert, kudarcot és örömkönnyet élhettünk át együtt – hangsúlyozta.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kun Miklós és Kiss Tamásné is nagy örömmel köszöntötte a versenyzőket, akiknek egy nehéz időszak után kellett felkészülniük erre a viadalra. Az ügyvezető továbbá ismertette, hogy elkezdődött a versenyuszoda felújítása, amelynek első lépéseként az 50 méteres versenymedence fóliabélése újult meg.

A szervezők nevében Fehér Edit köszöntötte a versenyzőket. Az évforduló tiszteletére mindenkinek ajándékcsomagot nyújtottak át, amelyben egy póló és egy emlékkönyv kapott helyet. A vizes megmérettetés dobogósai pedig egy különleges kialakítású érmet vehetnek majd át.

A megnyitón virágcsokorral köszöntötték Regele Piroskát, aki a hagyományos kolompszóval nyitotta meg az ötvenedik Dr. Regele Károly Emlékversenyt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)