Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szabó Jenő szerint rosszindulatból és félrevezető szándékkal terjesztenek valótlan dolgokat a Paradicsomi lakótelep felújításáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. február 19. 13:05
Szabó Jenő szerint rosszindulatból és félrevezető szándékkal terjesztenek valótlan dolgokat a Paradicsomi lakótelep felújításáról
Sajtótájékoztatót tartott az Otthon Lakásszövetkezet elnöke

Sajtótájékoztatón reagált a legnagyobb közösségi portálon létrehozott, a beruházás részleteit firtató oldalra Szabó Jenő, az Otthon Lakásszövetkezet elnöke február 19-én. Az eseményen elmondta, hogy szerinte honnan és miért érkeznek a negatív beszámolók.

szabó jenő

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Szabó Jenő az internetre felkerült képek kapcsán, amelyek a kialakult hibákat mutatták be, elmondta, hogy a kivitelezésnél előfordulnak ilyen esetek, de ezt a kivitelezőnek a saját költségén kell kijavítania, ez így is fog történni.

Kiemelte: a bemutatott hibák mind a munkaterületen belül találhatóak, a műszaki átadás végéig ezeket kijavítják. Hozzátette, hogy elindult egy folyamat is, amely során minden lépcsőházban kérik a lakókat, hogy ha problémájuk vagy észrevételük van, akkor jelezzék azt a lakóbizalmiknak, akik jegyzik a hibákat, majd a műszaki ellenőrrel átnézik azokat.

A lakásszövetkezet elnöke elmondta azt is, hogy a Facebookon létrehozott oldalakon közzétett posztokra és kommentekre nem kíván válaszolni, azok ugyanis nem észérvek alapján, hanem indulatból születtek.

Szabó Jenő kitért arra is, hogy a negatív visszhangok és kommentek a lakók egy elenyésző, 10-15 emberből álló csoportjához köthetők, amelynek tagjai rosszindulatból és félrevezető szándékkal terjesztenek valótlan dolgokat a beruházásról, hogy rossz hangulatot keltsenek. Arra a kérdésre, hogy miért tennék ezt bizonyos lakástulajdonosok, nem tudott magyarázatot adni.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hangsúlyozta: több alkalommal tartott fórumot a lakótelepen élőknek, amelyek során szeretett volna beszámolni a beruházás részleteiről, de a fentebb is említett csoport miatt ezt nem tudta megtenni ezeken az eseményeken, mert nem hagyták, hogy elmondja a mondandóját, illetve néhány lakóbizalmi munkáját is kifogásolta, akik nem adták át egyes lépcsőházaknak a számukra átadott információt.

Korábban Alt Norbert alpolgármester és Csige Gábor jegyző is arról számolt be, hogy a felújításokkal kapcsolatban – habár az önkormányzatnak nincs köze a munkálatokhoz – több negatív jelzés érkezik, mint egy átlagos beruházás során ez lenni szokott. Szabó Jenő erre reagálva újra kiemelte, hogy csak néhány emberről van szó, akik gerjesztik a feszültséget, majd hozzátette, hogy a város vezetésétől nem kaptak figyelmeztetést, illetve panaszokat sem továbbítottak a lakásszövetkezethez.

Az elnök újra elmondta azt is, hogy minden hétfőn 17 és 18 óra között fogadóórát tartanak az Otthon Lakásszövetkezet székházában, amelyre minden lakót szeretettel vár, hogy beavathassa őket a felújítások részleteibe.

A Gyulai Hírlap eddig megjelent cikkei ebben a témában:

Egyre nagyobb a felháborodás Paradicsomban

Paradicsomi állapotok

Szabó Jenő, az Otthon Lakásszövetkezet elnöke lapít

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a paradicsomiak

  
Szavazás
Miről olvasna még többet a Gyulai Hírlap online oldalon?
A kultúrát szeretem, legyen még több belőle!
 (29%)
Sport jöhet minden mennyiségben!
 (21%)
Leginkább a politika, a helyi közélet érdekel
 (24%)
Rendőrségi hírekből akarok többet
 (7%)
Legyen több interjú a lapban
 (19%)
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)