Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét futással segíthetünk a sérült gyermekeken

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 18. 14:00
Ismét futással segíthetünk a sérült gyermekeken
15. alkalommal rendezik meg a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóversenyt április 27-én 

Képünk egy korábbi futóversenyen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Tizenötödik alkalommal rendezi meg a Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági futóversenyt április 27-én az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület. Arendezvényen a H Centrum Patika családi kerékpáros teljesítménytúra résztvevői is elrajtolnak. 

A versenyre idén is 7 kilométeres, 21 kilométeres és 21 kilométeres váltóban nevezhetnek a futók. A szervezők a kerékpárosokat is várják, akik a Centrum Patika családi kerékpáros teljesítménytúra 42 kilométerét teljesíthetik.

A futóesemény hagyományosan a gyermekek versenyével indul, a legfiatalabbak a Prohászka Zsolt-emlékfutás köreit róhatják le. A félmaraton és a váltófutás tervezett rajtja 11 órakor lesz, a nevezésre a helyszínen lesz lehetőség. Részletes tájékoztatást a www.gyulafelmaraton.hu és a www.serultgyermekekert.hu weboldalakon találhatnak az érdeklődők. 

A távok első három helyezettje, valamint a sérült és kerekesszékes versenyzők egyéni díjazásban részesülnek, de különdíjat ajánlott fel a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia is. 

A szervezők kérik, hogy a családi kerékpáros teljesítménytúra résztvevői tartsák maguknál személyigazolványukat vagy útlevelüket, enélkül nem léphetik át a határt, amellett pedig kérik a lakosság türelmét és megértését a sportnapot érintő lezárások miatt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)