Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hamarosan felkapcsolják Gyulán a karácsonyi díszkivilágítást

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. november 28. 09:30
Hamarosan felkapcsolják Gyulán a karácsonyi díszkivilágítást
Idén a Szent Miklós parkban is lesznek világító elemek

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

November elején elkezdték felszerelni a gyulai ünnepi díszkivilágítás elemeit a fürdővárosban. A gyulai polgármesteri hivatal helyi mérnöki osztályától megtudtuk, a világító csillagokat, karácsonyfákat és fényfüzéreket hamarosan fel is kapcsolják.

Gugolya Nóra, a mérnöki osztály ügyintézője lapunknak elmondta, hogy november elején kezdték el felszerelni a világítás egyes elemeit, amelyek már egy ideje a helyükön vannak, ám még nem világítanak esténként. 

– Több közterületet érint a díszkivilágítás: a Kossuth teret, a posta előtti teret, a Városház utcát, a Kossuth Lajos utcát és a Várkert utcát – fejtette ki, hozzátéve, hogy idén a Szent Miklós park kivilágításával tovább bővültek a karácsonyi hangulati elemek. Elmondta: utóbbinál csillag formájú elemeket láthatunk majd.

– A tervek szerint az adventi időszak első hetének hétvégéjén már felkapcsolják a fényeket – emelte ki lapunknak Gugolya Nóra. Mint megtudtuk, a díszkivilágítás egész decemberben bevilágítja majd a város legforgalmasabb tereit, utcáit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)