Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Birtokba vették új edzőterüket a gyulai harcosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 15. 11:00
Birtokba vették új edzőterüket a gyulai harcosok
Kültéri CrossFight edzőparkban készülnek Lechner Zsolt tanítványai

 

Fotó: Gyulai Küzdősport Klub

Birtokba vették új CrossFight edzőparkjukat a Gyulai Küzdősport Klub tagjai. A Lechner Zsolt mesteredző által vezetett csapat parkja új eszközökkel is gyarapodott.

Az utcai harc örökös bajnoka elmondta, támogatóiknak és egy összefogásnak köszönhetően épült meg a minden igényt kielégítő kültéri edzőpark, amelyet gyulai vállalkozók révén új felszerelésekkel gazdagíthattak.

– Nagyon hálásak vagyunk a támogatóinknak a segítségért, hiszen már régóta hiányzott egy ilyen fajta létesítmény a sporttelepről, ahol a küzdősport szerelmesei közösen hódolhatnak szenvedélyüknek. A felszereléseknek köszönhetően mind a hobbisták, mind a versenyzők méltó körülmények között készülhetnek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulai Küzdősport Klub munkáját az elmúlt időszakban több siker is igazolta, hiszen a nyári Fight Night gálán Bimbó Lajos kiütéssel tudott nyerni ellenfele ellen, legutóbb pedig Szigeti Tamás győzte le ellenfelét a hatalmas népszerűségnek örvendő Spartai Gladiátorok elnevezésű viadalon.

Lechner Zsolt azt is elmondta, hogy egészen a rossz idő megérkeztéig mindennap kint fognak edzeni, hiszen a szabad levegőn végzett gyakorlatok kiváló hatással vannak a sportolók szervezetére.

– Szeretettel várunk minden mozogni vágyót csapatunkba, kortól és nemtől függetlenül. Nálunk kiváló hangulatban és remek közösségben ismerkedhetnek meg az érdeklődők a küzdősport alapjaival – zárta az egykori világbajnok.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)