Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az erősemberek csatáztak a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. augusztus 13. 11:00
Az erősemberek csatáztak a fürdővárosban
Erőemelő háziversenyt szervezett az Atlas Power SE

A gyulai ATLAS Fitness Center adott otthont az I. ATLAS Sport Női-Férfi Amatőr Erőemelő Háziverseny küzdelmeinek augusztus 10-én. Az Atlas Power SE szervezésében megvalósult megmérettetésen tizenhat induló lépett a súlyok elé.

Első alkalommal csaptak össze az amatőr erőemelők a fürdővárosban

Forrás: Atlas Power SE

Ahogy azt ifj. Lovász György, az Atlas Power SE ügyvezetője elmondta, azzal a céllal hozta létre az amatőr versenyt, hogy olyan lelkes, az erőemelés iránt érdeklődők is tudjanak versenytapasztalatot szerezni, akik eddig kizárólag csak hobbi szinten foglalkoztak a sportággal. 

Az erőemelők kihívására az ország több pontjáról érkeztek indulók, így Debrecenből, Hajdúszoboszlóról, Bajáról, Nagykőrösről, Békéscsabáról és természetesen Gyuláról is neveztek a megmérettetésre. A fürdővárosi verseny a Magyar Erőemelő Szövetség versenyszabályzata alapján zajlott, a részt vevők egyéni, illetve az úgynevezett abszolút kategóriában is értékelésre és díjazásra kerültek.

 

 

Forrás: Atlas Power SE

– Nem csak az amatőr versenyzésnek szeretnénk teret nyújtani, de néhány év kihagyás után újra olyan magas szintű erőemelő versenyeket is vissza szeretnénk hozni a gyulai sportéletbe, mint az Atlas Kupa, illetve országos bajnokságok.

Eredmények:

Női -55 kg 1. hely és abszolút 2. hely dr. Gubányi Ágnes, Női -74 kg 1. hely és abszolút 1. hely Kállai Krisztina. 

Férfi -70 kg-os súlycsoport:  1. hely és abszolút 3. hely Házi Barnabás (Gyula), 2. hely Máté András és 3. hely Oláh Sándor, Férfi -85 kg:  1. hely és abszolút  1. hely Fodor Csaba (Gyula), 2. helyezés Fodor Kornél, 3. hely Gyúró Ákos (Gyula) és 4. hely Havrán Zoltán (Gyula), Férfi -95 kg:  1. hely és abszolút 2. hely Hevesi Ferenc, 2. hely Rákóczi Péter, 3. hely Rácz Andor és 4. hely Biró Nándor ésFérfi -105 kg:  1. hely Géring István és 2. hely dr. Balogh Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)