Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai arany a fekvenyomó magyar bajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. augusztus 16. 13:00
Gyulai arany a fekvenyomó magyar bajnokságon
Pluhár János egyéni csúccsal lépett a dobogó legfelső fokára

Kiválóan szerepelt Pluhár János a 2021. évi RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság és RAW Fekvenyomó Csapatbajnokság küzdelmeiben. A gyulai testnevelő a Magyar Erőemelő Szövetség által rendezett seregszemlén bajnoki címet szerzett.

pluhár jános a dobogó legfelső fokán

Fotó: facebook.com/hunpower

A Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő Sportegyesület igazolt erőemelő versenyzője a masters 3 (60–69 év) korosztályban versenyzett. A fürdővárosi sportoló az évet június 26-án a szövetség erőemelő bajnokságán kezdte, ahol összetettben a dobogó második fokára jutott, egyéni csúcsot felállítva az új korosztályos csúcsot guggoló győztes mögött.

Pluhár János az országos seregszemlére kiváló formában érkezett. Heti négy-öt súlyzós edzéssel készült a megmérettetésre, mindemellett reggelente legalább heti öt alkalommal aerobmunkát is végzett. A komoly felkészülésnek meg is lett az eredménye, az 5. számú általános iskola testnevelője 83 kilogrammos súlycsoportban 100 kilogrammos egyéni csúccsal bajnoki címet szerzett.

Pluhár János elmondta, célja, hogy a novemberi equiped fekvenyomó bajnokságon is elinduljon, ahol egyéni csúcsát felszerelés nélkül szeretné megjavítani. A következő év még nagyobb kihívást tartogat számára, hiszen tervei között szerepel az egyéni csúcsjavítás és az EPF (Európai Erőemelő Szövetség) magyarországi szervezésű Európa-bajnokságán való részvétel.

Fotó: facebook.com/hunpower

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)