Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Lila” sulis sikerek a fekvenyomás-diákolimpia országos elődöntőjén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. március 20. 17:00
„Lila” sulis sikerek a fekvenyomás-diákolimpia országos elődöntőjén
Minden gyulai induló kvalifikálta magát az országos döntőbe

a fekvenyomás-diákolimpia elődöntőjének bajnoka lett a „Lila” suli leány csapata

Fotó: 5. számú általános iskola

Kiválóan szerepeltek a gyulai az 5-ös számú általános iskola tanulói a fekvenyomás-diákolimpia kelet-magyarországi elődöntőjében, amelyet nemrégiben Berettyóújfaluban rendeztek meg.

Pluhár János testnevelőtől megtudtuk, a fürdővárosi intézményt tíz sportoló képviselte. A diákok szorgalmasan készültek a megmérettetésre, ahol nagyon fegyelmezetten hajtották végre gyakorlataikat, így szép egyéni csúcsokat értek el.

– Nagy sikernek könyvelem el, hogy a kiemelkedő egyéni eredmények mellett a leánycsapatversenyt meg tudtuk nyerni. A fiúcsapat csak szoros versenyben szorult a második helyre a vésztői csapat mögött. Köszönjük a támogatást az ATLAS Fitness Centernek, ahol a felkészülést tudtuk végezni – nyilatkozta a felkészítő testnevelő.

A „Lila” suli minden diákja kvalifikálta magát az országos döntőbe, amelyet április 4-én rendeztek volna meg, ám a járványügyi helyzet miatt határozatlan időre elhalasztottak.

Eredmények: Mócz Martina, Tapasztó Boglárka, Kiss Hajnalka, Plaszkó Vivien, Cseke Gábor, Kovács Dániel 1. hely, Schőn Mercédesz, Nagy Szabolcs 2. hely, Havrán Vivien és Megyeri Bence 3. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)