Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fiatal pecások a Wesselényi-tónál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. július 25. 09:00
Fiatal pecások a Wesselényi-tónál
A Sarkadi Horgász Egyesület nyári táborral várta horgászat fiatal szerelmeseit

Fiatal horgászok népesítették be a Wesselényi-tavat július 24-én. A Sarkadi Horgász Egyesület nyári táborának résztvevői dobták a vízbe horgaikat.

fiatal pecások horgásztak a wesselényi-tavon

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt a Sebestény Mihályné táborvezető elmondta, a horgászegyesület már ötödik éve szervezi meg a horgász-szabadidős táborát, amelyben a horgászatot szerető és a horgászat iránt érdeklődő gyermekeket.

– A szülőknek a nyári szünidőben gondot jelent, hogy biztosítsák gyermekeik felügyeletét, ezért nyitottak vagyunk arra, hogy a horgászat iránt nem érdeklődő fiatalokat is fogadjunk. Zömében velük is sikerült megkedveltetnünk a horgászatot, hiszen kipróbálják magát a tevékenységet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Sebestény Mihályné kiemelte, hogy idén rekordot döntött a tábor, hiszen közel ötven fő vesz részt a programokban, a fiatalok pedig 5 éves kortól egészen 14 éves korig képviseltetik magukat. A kis horgászok zavartalan élményeiről közösségi szolgálatot teljesítő fiatalok is gondolkodnak.

A horgásztábor egész héten vándorol, hiszen minden nap más-más helyszínen dobhatják be horgaikat a vakációzó gyermekek. A gyulai pecázást Misinkó Géza bérlő és Kónya István alpolgármester költségmenetesen biztosította a gyermekek számára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)