Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a Törökzugi Batyus Pikniket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2022. június 03. 16:00
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a Törökzugi Batyus Pikniket
A programra az egész városból várják a jelentkezőket

kónya istván

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Első alkalommal rendezik meg a Törökzugi Batyus Piknik elnevezésű programot június 11-én, szombaton a Wesselényi-tó partján – tájékoztatta lapunkat Kónya István alpolgármester, önkormányzati képviselő.

Mint mondta, az ötödik családi pikniken merült fel az ötlet, hogy egy olyan rendezvényt szervezzenek, amely teljes mértékben kötetlen, tehát nem kapcsolódik hozzá főzőverseny.

Szeretnék, ha a program lenne a klasszikus családi piknik előrendezvénye. A családi pikniket idén szeptember 3-án tartják meg, ezen gulyásfőző versenyt is rendeznek.

Kiemelte: a Törökzugi Batyus Piknikre nem csupán a törökzugiakat várják, bárki csatlakozhat hozzájuk, független attól, hogy melyik városrészen lakik. Eddig már húsz közösség jelezte a részvételi szándékát, de az alpolgármester elmondása szerint még a rendezvény napján is várják az érdeklődők jelentkezését.

Kónya István hozzátette: a programon mindenki azt főzhet, süthet, amit szeretne, a szervezők biztosítanak tűzifát, tűzteret és ivóvizet is.

Kiemelte: reggel 9 órától horgászversenyt tartanak a gyermekek számára, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek az indulók.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)