Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harcosok gyülekeznek a vár alatt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. június 06. 13:00
Harcosok gyülekeznek a vár alatt
Nagy csatákat ígér a díjmentesen látogatható Fight Night gála

Izgalmas mérkőzésekkel és erős párosításokkal várja az érdeklődőket a Fight Night gála június 15-én, a gyulai várkertben. A harcművészet legnagyobb Békés megyei rendezvényén egy K–1-es címmérkőzést és több revans összecsapást láthatnak majd a szurkolók.

VINCZE KRISZTIÁN és Szögyényi Attila ismét nagyot fog csatázni a gyulai vár tövében

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt Niedermayer Zsolt főszervező elmondta, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét színvonalas mérkőzéseket láthatnak majd a rendezvényre kilátogatók.

Az egész estét betöltő összecsapás-sorozatban a kempó, az MMA, a K-3, a K–1 és az ökölvívás szerelmesei megtalálják számításukat. A WFC K-1-es címéért Costoi Danut és Ádám Sándor csatázik majd, de több visszavágót is végigizgulhatnak a küzdősport szerelmesei.  Újra megvív egymással Szögyényi Attila és Vincze Krisztián is, de Farkas Ferenc és Ábrahám Richárd is ismét szembenéz egymással. A Vincze-Szőgyényi csatának különleges tétje is van, hiszen a felek döntetlenre állnak egymás ellen, így a gyulai vár tövében dől el, hogy ki nyeri a trilógia befejező részét. A női harcosok tisztelői sem fognak unatkozni, hiszen Priskin Nikolett és Tukacs Fanni is összemérik erejüket.

Az ökölvívás képviselői ezen a rendezvényen is helyet kaptak, hiszen tovább folytatódik a Viadal elnevezésű torna, amelyen a gyulai Bimbó Lajos is ringbe lép. A fürdővárosi gálán a sport egyik közkedvelt figurája is megmutathatja tudását, hiszen a fővárosi Kovács "Pikkpakk" Gyula is kesztyűt húz a gyulai kötélnégyszögben.

A román versenyzőket is a soraiban tudó mezőny este 18 órakor vág neki a küzdelmeknek, az ökölvívók azonban már 16 órakor megkezdik küzdelmeiket.

– A rendezvény megtekintése ingyenes, várunk szeretettel minden érdeklődőt – adta át meghívóját Niedermayer Zsolt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)