Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hocz és Mármarosi is győzött a Küzdelem Napján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • L. B.SPORT • 2019. március 18. 18:00
Hocz és Mármarosi is győzött a Küzdelem Napján
Izgalmas csaták és elmaradt revansok Békés megye legnagyobb küzdősportgáláján

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálának március 16-án. A Viharsarok legnagyobb pofonosztó rendezvényén több, mint húsz páros nézett szembe egymással.

Az est főmérkőzésén Hocz csaba (középen) küzdött meg szerb ellenfelével

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A harcosok éjszakáját egy tíz mérkőzésből álló tornasorozat első fordulója nyitotta, ahol a Surman Boxing Team versenyzői adtak egymásnak randevút. Az ökölcsaták résztvevői küzdelmes mérkőzéseikkel megadtak az alaphangot a kiváló párosításoktól hemzsegő estének.

A gála főmérkőzésén Hocz Csaba lépett a szorítóba, aki a szerb Almir Salkanoviccal nézett szembe. A békéscsabai MMA-harcos nem sokat törődött a huszonöt kilogrammnyi súlytöbblet okozta nehézségekkel és már az első menetben lerendezte a párharcot. Az egész estét betöltő gála több izgalmas mérkőzést is felvonultatott, ilyen volt például Mármarosi Patrik és Horváth „Lovas” Tamás párbaja is. A régen várt találkozó már az első menetben eldőlt, amikor az Energy Gym versenyzője kiütéssel abszolválta a Horváth Tamás ellni küzdelmet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A küzdősportok találkozóján két revans is helyet kapott, ám egyik sem teljesedhetett be. Bódi Lajos és Hári Botond MMA visszavágója az utóbbi versenyző sérülése miatt nem jöhetett létre, a gyulai Bimbó Lajos és Detre Gábor újabb ütközetén pedig ismét a nagykanizsai ökölvívó diadalmaskodott.

– Sok mindent mondhatnék, ami felmenthetne vagy elhalványítaná a vereséget, de az igazság az, hogy ellenfelem ezen az estén jobb volt nálam. Régen éreztem magam ennyire fáradtnak, lesz mit javítani a felkészülésen, hiszen hátra van még kilenc mérkőzés a tornából – értékelt a gyulai öklöző.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt Niedermayer Zsolt főszervező elmondta, a teltházas gála ismét izgalmas küzdelmeket hozott, tele kiváló versenyzőkkel. A sorozat tovább folytatódik, hiszen már elkezdődött a következő egész estés rendezvény szervezése, amelyet június közepén szeretnének tető alá hozni a gyulai vár tövében. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)