Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Üvegajtóba esett egy fiú az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. június 04. 15:25
Üvegajtóba esett egy fiú az elmúlt héten
A tinédzser a tenyerén és a lábán sérült meg

Üvegajtóba esett egy tizenhét éves fiú az elmúlt héten – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. A tinédzser a tenyerén és a lábán szenvedett vágott sérüléseket.

Május 27-én Gyula külterületén két autó ütközött össze, a balesetben hárman sérültek meg. A mentősök elláttak egy gyógyszer miatti allergiás reakciót, egy nőt, akinek fűnyírás közben sérült meg a keze, valamint egy idős otthonból is elszállítottak két beteget, akik összeverekedtek.

Május 29-én egy két fiatalt szállítottak kórházba egy iskolából: egy 15 éves lány zavart volt, egy 18 éves fiú pedig epilepsziás rohamot kapott. Két nappal később egy óvodába mentek, ahol egy négyéves gyermek sérült meg, amikor becsípte az ujjait egy ajtó, valamint egy 16 éves fiatalt is elláttak, aki közterületen lett rosszul.

Június 1-jén egy tízéves gyermek esett le egy teraszról, egy asszonynak pedig étel akadt a torkán, de mire a mentősök kiértek megoldódott a probléma. Egy nappal később egy idős férfi elesett és felsértette a fülét a kezében tartott olló, két fiatal fiú focizás közben lett rosszul, valamint elláttak egy visszeres vérzést is.

Schneider László hozzátette, hogy az egész hétre jellemzőek voltak a vérnyomás és vércukor ingadozás miatti rosszullétek, valamint több epilepsziás roham miatt is riasztották a mentőket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)