Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A legifjabb pecások versenyeztek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. június 04. 15:00
A legifjabb pecások versenyeztek
Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Gyermeknapi Horgászversenyt és Kavalkádot

A kisökörjárási  Kiss Gábor horgásztó adott otthont a XIII. Gyermeknapi Horgászversenynek és Kavalkádnak június 1-jén. A Kiss Horgásztavak és a Gyulai Sporthorgász Egyesület közös szervezésében megvalósult megmérettetésen két kategóriában versengtek a fiatal horgászok.

Gyermeknapi horgászversenyt szerveztek a kisökörjárási horgásztavon

Forrás: Kiss Horgásztavak

Ahogy azt Kiss Szabolcs szervező elmondta, a rendezvényre a rossz időjárási kilátások ellenére is szép számmal látogattak ki. A gyermek horgászverseny kívül a sok-sok támogatónak köszönhetően a gyermekek és családjaik egy felhőtlen délelőttnek lehettek részesei.

– A családokat hagyományőrző íjászat, lovaskocsikázás, kézműves foglalkozás, zsákba futás, finom ebéd és jó hangulat, ami a közelségről és a családról szólt.

 

 

Forrás: Kiss Horgásztavak

Az ifjú versenyzők két korcsoportban versengtek egymással, de a szervezők díjazták a legnagyobb hal fogóját is. A tíz és tizennégy év közötti korosztályban Fekete Simon végzett az első helyen, a második helyen Fodor Milán, míg a bronzérmes helyen Pietkó Renáta zárta az egész napos megmérettetést. A legnagyobb halat Fodor Milán akasztotta horgára.

A tíz év alatti kategória aranyérmese Gyepes Balázs lett, az ezüstöt Szilágyi Andrea vehette át, a harmadik helyen pedig Stír Kevin végzett. A korcsoport legméretesebb halával Gyepes Balázs büszkélkedhetett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)