Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kovásznai vendégek jártak a gyulai SM-adományboltban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. május 24. 11:35
Kovásznai vendégek jártak a gyulai SM-adományboltban
A határon túli magyar partnerek tapasztalatcserére érkeztek a fürdővárosi egyesülethez

A kovásznai Írisz Ház égisze alatt működő Írisz bolt üzletvezetője és segítői érkeztek a gyulai SM-adományboltba május 24-én. A gyulai és a kovásznai civil szervezet korábban együttműködési megállapodást írt alá, amelynek részekén kölcsönösen betekinthetnek egymás szakmai munkájába.

Partneri együttműködés keretében érkeztek vendégek a gyulai SM-adományboltba

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Herczegné Szabó Marianna, a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének elnöke lapunknak elmondta, a két fél a Hálózat a társadalmi vállalkozások sikerességéért című programsorozat konferenciáján kötött egymással együttműködési szerződést, ennek köszönhetően betekinthetnek egymás szakmai munkájába. 

A kovásznai Írisz bolt vezetősége már vendégül látta fürdővárosi partnerét, így most a külhoni egyesület érkezett tapasztalatcserére Gyulára. A határon túli magyar vendégek a Sérült Fiatalok Megyei Találkozóján vettek részt, majd felkeresték gyulai partnerüket.

Deák Csaba, az Írisz Bolt üzletvezetője elmondta, szeretnék minél szorosabbra fűzni az együttműködést, amely már most is hasznosnak bizonyult. A közeljövőben is rendszeresen szerveznek látogatást a felek, hogy tapasztalatot cserélhessenek – fejtette ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)