Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elmewellnessen tesztelték a tudásukat a gyulai idősek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. szeptember 19. 14:05
Elmewellnessen tesztelték a tudásukat a gyulai idősek
A versenyt első alkalommal szervezték meg a máriafalvai idősklubban

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Műveltségi vetélkedőt tartottak a gyulai időseknek szeptember 19-én a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban. Az eseményen kilenc csapat vett részt, a játékososoknak kvízkérdéseket és tippelős feladatokat állítottak össze az intézmény dolgozói.

Juhos Renáta mentálhigiénés munkatárs lapunknak elmondta: hagyományteremtő szándékkal indították útjára az eseményt.

– A városi időseket hívtuk meg, nagyon örülünk, hogy negyvenen megjelentek a játékon. A csapatoknak a Legyen Ön is milliomos! mintájára készült feladatokat készítettünk. Van egy tesztlapunk, amelyen csak be kell jelölni a helyes megoldást. Vannak általános műveltséghez kapcsolódó kérdések, vicces feladatok, zenés fejtörő és tippelős játék is – ismertette a program egyik szervezője. Hozzátette: minden hónapban rendeznek valamilyen szellemi kihívást az időseknek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A máriafalvai idősek klubjának csapata kéttagú volt. Balogh Sándor és Cseresznyés Erzsébet lapunknak elmondták: csapatuk egyik tagja lebetegedett, ennek ellenére lelkesen vesznek részt az eseményen. Hozzátették: a tévében is gyakran követik a hasonló vetélkedőket. 

– Korábban activityn is részt vettem, azt is nagyon élveztem. Erre a versenyre az interneten készültünk, ott töltöttünk ki feladatlapokat és kvízeket, hogy jól szerepeljünk – mondta el kérdésünkre Cseresznyés Erzsébet

A délelőtt csapatverseny jó hangulatban telt, sok nevetéssel és izgalmas kérdésekkel. A legügyesebb csapat vándorserleget vihetett haza, amiért a következő évben újra megmérkőzhetnek a gyulai idősek. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)