Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hordógörgetésben és célba dobásban is összemérték ügyességüket az idősek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2019. szeptember 05. 13:44
Hordógörgetésben és célba dobásban is összemérték ügyességüket az idősek
Szüreti mulatságot tartottak a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Szüreti mulatságra várták az időseket szeptember 5-én a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban. A nap folyamán ebéddel, süteményekkel, közös programokkal és játékokkal várták az időseket.

Ungor Márta telephelyvezetőtől megtudtuk, hogy minden évben rendeznek egy szüreti mulatságot, az időseknek azonban az volt a kérésük idén, hogy a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye a Juniálishoz hasonló, egész napos programot tartson.

A nap folyamán zenével, házi süteményekkel és ebéddel várták az időseket, de a szüreti hagyományokhoz kapcsolódva hordógörgetésben, magválogatásban és célba dobó játékban is összemérhették ügyességüket a résztvevők.

 

alt norbert és kiss szabolcs

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Délben Kiss Szabolcs, az intézmény vezetője és Alt Norbert alpolgármester, önkormányzati képviselő köszöntötték a jelenlévőket. Az alpolgármester kiemelte: a szüret az élet szimbóluma is lehet, azt jelképezi, hogy eredményeket csak a munka után mutathatunk fel.

Alt Norbert apró ajándékkal is készült az egybegyűlteknek, akiknek Gyula felirattal ellátott levendulapárnákat hozott. A köszöntők után felszolgálták az ebédet, majd folytatódott a délutánba nyúló mulatság.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)