Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi dalokkal és süteménnyel lepték meg a máriafalvai nappali központ ellátottjait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2019. december 13. 16:52
Karácsonyi dalokkal és süteménnyel lepték meg a máriafalvai nappali központ ellátottjait
Az ünnepségen csaknem ötvenen gyűltek össze

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Csaknem ötven ellátott gyűlt össze december 13-án a máriafalvai Wenckheim Stefánia Mária nappali központ karácsonyváró ünnepségén.  

Ungor Márta, a tagintézmény vezetője lapunknak elmondta: jelenleg 73 klubtagjuk van. Mint megtudtuk, a nappali központban nemcsak időseket, hanem fogyatékossággal élőket és pszichiátriai betegeket is fogadnak.

A tagintézmény-vezető érdeklődésünkre arról is beszámolt, hogy a tapasztalatok azt mutatják, sok ellátottjuk tölti egyedül az ünnepeket. Számukra különösen fontos, hogy közösségben lehetnek a karácsonyi időszakban – tette hozzá.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az ünnepségen Görgényi Ernő polgármester, Alt Norbert alpolgármester és Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője is jelen volt.

A városvezető köszöntőjében úgy fogalmazott: advent időszakában családként működnek a közösségek. Kifejtette: ahhoz, hogy a szürke hétköznapokban szeretettel, megértéssel tudjunk egymáshoz fordulni, minél több pozitív élményt kell átélnünk. Az ünnepek lehetőséget adnak a töltekezésre – fűzte hozzá.  

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A polgármester szaloncukorral és könyvvel, a tagintézmény dolgozói süteményekkel lepték meg az ellátottak. Az eseményen a Karácsonyi János katolikus iskola énekkara adott műsort.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)