Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Juliálissal köszöntötték a nyarat a gyulai idősek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2021. július 15. 15:30
Juliálissal köszöntötték a nyarat a gyulai idősek
Tizenöt csapat mérte össze tudását a hagyományos főzőversenyen

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Idén is megtartotta „juliálisát” a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye július 15-én a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban. A rendezvényen részt vevő csapatok ezúttal is főzőversenyen mérték össze tudásukat.

Kiss Szabolcs intézményvezető kiemelte: a juliális az intézmény egyik legnagyobb rendezvénye, amelyen évről évre egyre többen vesznek részt.

Mint megtudtuk, idén közel háromszáz idős, fogyatékossággal élő és pszichiátriai beteg gyűlt össze a máriafalvai nappali központban. A rendezvényre nemcsak a gyulai tagintézményekből, hanem a kétegyházi, az eleki és a lőkösházi telephelyről is érkeztek ellátottak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kiss Szabolcs elmondta: a főzőversenyen 15 csapat vett részt. A tagintézményekből érkezők idén a pásztortarhonya különböző változatait készítették el, az ételeket négyfős zsűri értékelte különböző szempontok alapján.

– A rendezvény nagyon népszerű, idén gyűltünk össze a legtöbben. Az esemény azért különösen fontos számunkra, mert lehetőséget ad arra, hogy a a különböző telephelyeink ellátottjai találkozhassanak egymással – tette hozzá.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)