Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A fürdővárosban forgatott Freddie, Janicsák Veca, Manoya és Biga

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2018. április 12. 18:45
A fürdővárosban forgatott Freddie, Janicsák Veca, Manoya és Biga
Az Otthon bárhol című dal klipjének üzenete, hogy bárhonnan is érkezel, Gyulán otthon érzed magad

 

 

Gyulán forgatott klipet Freddie, Janicsák Veca, Manoya és Biga, a fürdővárosról szóló videó Gyula-napon debütált a település hivatalos Facebook-oldalán – tájékoztatta lapunkat csütörtökön Petróczki Gábor kommunikációs referens.

Mint megtudtuk, a gyulai származású producer, Szabó Zé által írt dalt hatalmas sikerrel játsszák a rádiók. Az Otthon bárhol című szám klipjének üzenete, hogy bárhonnan is érkezel, Gyulán otthon érzed magad.

A videóban fontos szerephez jutott a gyulai színészlegenda, Kovács Lajos, a statiszták pedig kivétel nélkül helyiek voltak.

„Azt az egyszerű, de éppen ezért csodálatos érzést akartuk bemutatni, hogy mennyit is adnak hozzá a mindennapjainkhoz egy remek kis város nevezetes részletei és maga a tény, hogy ezeket kreatívan hasznosítjuk, vagy éppen gondozzuk, netán egyszerűen csak élvezzük” – fogalmazott a kommunikációs referens.

Mint írta, a napokig tartó forgatás ellenére sem a zenészeknek, sem a filmes stábnak nem okozott gondot ezzel azonosulni, és úgy érezzük a végeredmény is ezt a remek hangulatot tükrözi.

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)