Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ötödik helyen ért célba a „Lila" suli

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 13. 12:30
Ötödik helyen ért célba a „Lila" suli
Lezárultak a diákolimpiai játékos sportverseny országos küzdelmei

A diákolimpiai játékos sportverseny országos döntőjét rendezték meg március 3-án. A dunaújvárosi fináléban az 5. számú általános iskola csapata is a küzdelmekbe vetette magát.

A legjobbak között is megállták a helyüket a "lila" iskolások

Fotó: Simon Mihály

A Fejér megyei seregszemlén száznegyvennégy alsós kisdiák mérte össze tudását, akik tizennyolc fős csapatokban versenyeztek az aranyéremért. A nyolc döntős csapat tíz különféle sor- és váltóversenyszámban versengett, amelyek között talicskázás, labdavezetés, kúszás, szekrényugrás és kötélhúzás is szerepelt.

Amint azt a Magyar Diáksport Szövetség honlapján olvashatjuk, a 2017/2018. tanévben 250 csapat nevezett az országos bajnokságra, közülük került ki a nyolc döntős. Az idei országos döntőben résztvevői közül hatan már tavaly is ott voltak a fináléban.

 

 

Fotó: Simon Mihály

Vinczéné Forgách Ágnes és Kertész Gyöngyi által felkészített csapat a karcagi országos elődöntő fölényes megnyerésével biztosította be helyét a végső próbára. A fürdővárosi „aranycsapat” a tíz ügyességi feladat után negyvenkét pontot szorgoskodott össze, amivel az előkelő ötödik helyen fejezte a be diákolimpiai küzdelmeket.

 

 

Fotó: Simon Mihály

A gyulai csapat tagjai: Papp Bence, Prohászka Máté, Vörös Barnabás, Kurta Alma, Nagyváradi Zsófia,Faragó Glória, Zsittnyán Laura, Sebestyén Mira, Leiszt Nóra, Resetár Dávid, Simon Attila, Árpási Zoltán, Nagy Melinda, Molnár Zsófia, Hemdi Neila, Szabó Vendel, Veres Attila, Nagyváradi Balázs. Tartalékok: Kiss Kevin, Váczi Zsanett, Széles Zsombor, Hartmann Lilla és Fábián Hanna. Felkészítők: Vinczéné Forgách Ágnes és Kertész Gyöngyi.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)