Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt országgyűlési képviselőjelölt neve már ismert Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPJHÍREK • 2018. január 24. 11:05
Öt országgyűlési képviselőjelölt neve már ismert Gyulán
Az Együtt még nem talált senkit Bod Tamás helyett

Gyulán, Békés megye 3. számú egyéni országgyűlési választókerületében jelen pillanatban öt képviselőjelölt neve ismert.

A Fidesz közleményben tudatta szerkesztőségünkkel, hogy jelenlegi országgyűlési képviselőjét, Kovács Józsefet indítja az április 8-ai választáson. Az MSZP és a DK közös jelöltje Pluhár László, Elek város polgármestere lesz. Ezt Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnöke jelentette be Gyulán. A Lehet Más a Politika jelöltjeit Takács Péter, az LMP Békés megyei elnöke mutatta be Békéscsabán. Gyulán Szabó László a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

Csengeri Lajos, a Jobbik gyulai elnöke kérdésünkre megerősítette, hogy a Jobbik jelöltje Dévényi-Dabrowszki Géza lesz. A párt február elején mutatja be Békés megyében induló négy jelöltjét.

A Munkáspártnak is lesz jelöltje Gyulán. Ezt Nagy Sándortól, a párt helyi elnökétől tudtuk meg. A Munkáspárt majd Ballas Péternek gyűjti a kopogtatócédulákat.

Az Együtt sajtófőnöke, Rácz Krisztina kérdésünkre azt válaszolta, a „párt jelöltjéről még folynak az egyeztetések”. Nyáron még arról volt szó, hogy Bod Tamás lesz a gyulai jelölt. Időközben azonban az a döntés született, hogy a párt gyulai elnökét a Békés megyei 4. számú választókerületében indítják el. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)