Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ünnepeltek a Temesvári úti idősek klubjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. október 11. 18:00
Ünnepeltek a Temesvári úti idősek klubjában
Az idősek világnapja alkalmából szervezett rendezvényre a klubragokat és a házi gondozottakat is meghívták

A rendezvényre a klubragokat és a házi gondozottakat is meghívták

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az idősek világnapja alkalmából tartott ünnepséget október 11-én a gyulai 3. számú idősek klubja. A minden évben megrendezett eseményre mind a harmincöt klubtagot és az összes házi gondozottat meghívták.

Balogné Bogár Tünde telephelyvezető nyitotta meg a a rendezvényt verssel, majd köszöntötte a vendégegeket. Lapunknak kiemelte: meghívottjaik minden évben nagyon várják a hasonló alkalmakat. Hozzátette, hogy a hétköznapokon is kiváló a hangulat a klubban, ahol a kedvenc programok  a kirándulás és a bográcsozás.

– Idén márciustól működik szeniortánccsoport intézményünkben, ahová több klubból is járnak. Jelenleg nyolc főből áll, akik intézményi rendezvényeken mutatják be a tanultakat – emelte ki az telephely vezetője.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A folytatásban Görgényi Ernő mondott köszöntőt, aki kiemelte: minden bizonnyal igaz az a mondás, ami azt mondja, az emberrel úgy viselkednek öregkorában, ahogyan ő viselkedett az idős emberekkel.
                                 
– Merthogy példát is mutatunk, épp ezért az utánunk következők a mi példánkat fogják követni. Bár az idősek világnapja alkalmából kerül sor erre a rendezvényre, nem csak ilyenkor kell ünnepelnünk az időseket. Ez a nap arra kell hogy emlékeztessen valamennyiünket, hogy azok a nemzedékek, amelyek végigdolgozták az életüket, szüleink, nagyszüleink generációja a lehető legjobban érezze magát – tette hozzá a városvezető.

Az esemény végén közösségi munkájukért emléklapot adtak át Veres Józsefnek, Horváth Józsefnének, Igrici Imrénének, Szőke Imrénének, Szondi Józsefnénk, Kovács Mihálynénak, Pece Gézának, Szatmári Pálnak, Hidvéginé Oláh Erzsébetnek és Pfeifer Józsefnének.

A rendezvény közös ebéddel zárult.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)