Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az új év első napjaiban többen is öngyilkosságot kíséreltek meg

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. január 11. 12:15
Az új év első napjaiban többen is öngyilkosságot kíséreltek meg
Egy nő a Körösbe ugrott, egy 15 éves fiú késsel akarta elvágni a saját nyakát
A Fekete-Körösbe ugrott egy nő január 3-án, a tűzoltók órákkal később már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből – tudta meg lapunk Schneider Lászlótól, a gyulai mentőállomás vezetőjétől.

A szakember közölte: a nő vélhetően öngyilkossági szándékkal vetette magát a folyóba. A helyszínre kiérkező mentősök már csak a halál tényét tudták megállapítani.

A mentőtiszt elmondta: az új év első napjaiban többen is öngyilkosságot kíséreltek meg. Egy 15 éves fiú szerelmi bánatában késsel próbálta meg elvágni a nyakát január 2-án. A mentősök könnyű sérüléssel szállították kórházba.

Január 2-án egy idős férfi, január 3-án pedig egy nő próbált meg gyógyszerrel véget vetni az életének. Miután kimosták a gyomrukat, mindkettőjüket kórházba vitték.  

Ugyancsak január 2-án a gyulai mentősök illetékességi területén egy férfi flexelés közben majdnem amputálta a kezét a csuklójánál. A mentősök súlyos sérüléssel szállították a baleseti sebészetre.

Schneider László arról is beszámolt, hogy az elmúlt héten három idős ember került kihűlés közeli állapotba saját, fűtetlen lakásában. Hozzátette: az elmúlt napokban elsősorban vérnyomás-ingadozás, esés közben szerzett végtagsérülés és légúti fertőzések miatt hívták a fürdővárosi mentőállomást. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)