Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A város időseinek tartottak karácsonyi ünnepséget

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2016. december 21. 15:15
A város időseinek tartottak karácsonyi ünnepséget
A nyugdíjas vendégeknek a polgármesteri hivatal dolgozói adtak műsort a gyulai városházán
Gyula város nyugdíjasainak tartottak karácsonyi ünnepséget a városháza dísztermében december 20-án. A rendezvényen dr. Görgényi Ernő polgármester mondott köszöntőbeszédet, majd a polgármesteri hivatal dolgozói lepték meg egy műsorral az összegyűlt időseket.
____Eredeti-GYHRCSD_0034.JPG

A nyugdíjasok a gyulai városháza dísztermében ünnepeltek 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 

– Örülök, hogy együtt ünnepelhetünk mindazokkal, akik egykor a városért, a város szolgálatában dolgoztak – kezdte dr. Görgényi Ernő. – Nyilván mindannyiunk követi az élet eseményeit, a híradókban pedig egészen döbbenetes eseményeket látunk, például hogy a karácsonyi vásárba terroristák gázolnak teherautóval. Úgy tűnik, mintha sötétség borítaná a világot, amely a decemberi éjszaka jellemzője. De az adventi fények azért gyúlnak, hogy megvilágítsák a világot és a szívünket.

– Ebben az időszakban nemcsak a maga fizikai valójában gyulladnak ki a fények, és árasztják el világossággal a decemberi éjszakát, de az ünnepre készülődve tapasztalhatunk olyan emberi megnyilvánulásokat, amelyek megmutatják, hogy az ember alapvetően jó. Ezek fényként lobbannak fel a lélek sötétjében. A városi ünnepségek is ilyenek, ahol láthatjuk, hogy az emberek valódi szeretettel fordulnak egymás felé.

A polgármester Pilinszky János gondolataival zárta köszöntőjét, majd kifejtette, hogy ezúttal nem óvodások vagy iskolások adnak át ajándékként egy előadást, hanem a polgármesteri hivatal dolgozói. Az intézmény munkatársai versekkel és karácsonyi dalokkal szórakoztatták a közönséget, a nyugdíjasok az előadás végén vissza is tapsolták őket egy plusz szám erejéig. 

 

____Eredeti-GYHRCSD_0024.JPG

Az egybegyűlteknek a POLGÁRMESTERI HIVATAL DOLGOZÓI adtak műsort 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)