Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megköszönték a munkájukat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. december 21. 13:30
Megköszönték a munkájukat
Karácsonyi ünnepséget rendeztek a gyulai közfoglalkoztatottaknak a városi tornacsarnokban
Karácsonyi ünnepséget rendeztek Gyula város közfoglalkoztatottjainak december 20-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A hagyományosan, minden évben megtartott rendezvényen Gyula város vezetése köszönte meg a közfoglalkoztatottak egész éves munkáját.
____Eredeti-IMG_4990.jpg

Karácsonyi ünnepség a gyulai tornacsarnokban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

Alkalomhoz illően feldíszített helyszín várta a közfoglalkoztatottakat, akik a szépen terített asztal mellett pihenhettek meg a jeles eseményen. Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere beszédében köszönetet mondott a megjelenteknek azért a munkáért, amit egész évben végeztek a városért. Olyan munkát, amelynek látszata van, amellyel előrébb léphetett a közösség, és amellyel szebbé és élhetőbbé tették a várost.

Dr. Görgényi Ernő

A Bay Zoltán általános iskola második és negyedik évfolyamos tanulói külön erre a napra betanult előadással szórakoztatták a közönséget. A másodikosok egy téli történetet adtak elő a hótündérekről, míg a negyedikesek egy karácsonyi bál hangulatát idézték az ünnepeltek elé.

A rendezvényen a Gyulakonyha Nonprofit Kft. jóvoltából terített asztal várta a közfoglalkoztatottakat, akik ünnepi hangulatban fogyaszthatták el az ünnepi menüt.

– Az adventi időszak vége felé közeledve a város közfoglalkoztatottjai számára egy ünnepi ebédet szoktunk rendezni, amellyel megköszönjük az egész éves munkájukat. Ők is a közösségért dolgoznak, és a köz szolgálatában állnak, egész évben, akár hőségben vagy fagyban is, azért dolgoznak, hogy ez a város szebb, tisztább legyen, ezért, ahogy más közszolgáknak is, számukra is kifejezzük anyagilag is az elismerésünket. Akik egész évben velünk dolgoztak, azok számára nyolcezer forint értékben adunk át Erzsébet-utalványt, akik fél évnél hosszabb ideje szolgálják a várost, azoknak négyezer forintnyi utalványt juttatunk, és azoknak, akik fél évnél rövidebb ideje segítik a város munkáját, kettőezer forint összegben adunk át utalványt – mondta el lapunknak dr. Görgényi Ernő

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)