Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi műsorral köszöntötték a gyulai önkormányzati intézmények nyugdíjasait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2015. december 23. 11:00
Karácsonyi műsorral köszöntötték a gyulai önkormányzati intézmények nyugdíjasait
Az ünnepi rendezvényre csaknem kétszáz helyi nyugdíjast vártak
Óriás karácsonyfa, csengőszó és zenés műsor várta a város nyugdíjasait a december 22-én megrendezett ünnepségen. A városháza dísztermébe szervezett délutáni összejövetel célja az volt, hogy köszöntsék a gyulai iskolákból, óvodákból, egészségügyi intézményekből, múzeumokból és más önkormányzati fenntartású intézményekből nyugdíjba ment egykori dolgozókat, akik ez alkalomból szép számmal meg is jelentek az ünnepi eseményen.
____Eredeti-GYHRCSD_006.JPG

az önkormányzati intézmények egykori dolgozóit a gyulai városháza dísztermében köszöntötték 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Bagyinszki Zoltán, az esemény egyik szervezője kérdésünkre elárulta, az idei rendezvényre 150-200 helyi nyugdíjast vártak, akik Kónya István alpolgármester karácsonyi köszöntője mellett a Napsugár Bábszínház zenekarának ünnepi műsorát is meghallgathatták.

Kónya István ünnepi gondolataiban kiemelte, hogy a karácsonyt megelőző napok arról szólnak, hogy a mindennapi körforgásból kilépve megálljt parancsoljunk önmagunknak, hogy az ünnep méltósága és üzenete utat találjon bennünk.

– Tanítsuk meg gyermekeinket helyesen ünnepelni, egymásra és a valódi üzenetre figyelve. Tanítsuk meg őket arra is, hogy jól kell kérni, jót kell akarni. Most itt az alkalom, a legszentebb ünnep – fejtette ki ünnepi gondolatait az alpolgármester.

Kónya István egy Tamási Áron-idézet felolvasása után hozzátette: legyünk mi magunk a karácsony angyala, higgyünk a jó dolgokban, és tegyünk azért, hogy a karácsony valóban annak az ünnepe legyen, amire rendeltetett, az örömé, a békességé, a családé és a gyermekségé, az otthoné és a szülőföldé.

A délutánt egy kis zsúrral és beszélgetéssel zárták a gyulai önkormányzat intézményeinek egykori dolgozói. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)