Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban az Énekelj!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. december 21. 17:00
Heti premier a Center moziban az Énekelj!
December 22–28. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben
____Eredeti-Enekelj.jpg

Az Énekelj! című szinkronizált amerikai animációs film

Forrás: Port.hu 

December 25–26-ig 11.00-kor, a többi napon 14.00, 16.15-kor, dec. 24-én 11.00, 13.45-kor Vaiana (szinkr. amerikai animációs) 3D! Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért. A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését, és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

 

December 25–26-ig 10.30-kor, a további napokon 13.15, 15.45, 18.15, 20.45-kor, dec. 24-én 10.30, 13.15-kot Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (szinkr. amerikai sci-fi) 3D! A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát. 

December 25–26-ig 10.45-kor, a további napokon 14.15, 16.30, 18.30 Énekelj! (szinkr. amerikai animációs) 3D!, valamint 2D-ben 14.45-kor. December 24-én 10.30, 13.15-kor.  Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is –, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket.

December 25–26-ig 11.00-kor, dec. 25–28-ig 18.30-kor Kaliforniai álom (szinkr. amerikai romantikus) PREMIER ELŐTT! Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz-zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel – ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén. A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért.

 

16.45 és dec. 22–23-ig 18.30-kor Váratlan szépség (szinkr. amerikai dráma) PREMIER! Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától. Már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri. 

21.00-kor Hivatali karácsony (szinkr. amerikai vígjáték). Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal. Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat. Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nemcsak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-ho-hogy a francba ne! 

December 24-én 11.15, 14.00-kor Trollok (szinkr. amerikai animációs). Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja. 

18.45, 21.00-kor Miért pont Ő? (szinkr. amerikai vígjáték) VILÁGPREMIER! Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco). A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti? Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.

20.45-kor Olli Mäki legboldogabb napja (finn-svéd-német dráma). PREMIER! ART! 1962, Finnország. A mindössze huszonöt éves európai amatőr bokszbajnok, Olli Mäki élete legnagyobb meccsére készül: a tét a világbajnoki cím elnyerése. Az egyszerű családból érkező Olli hirtelen a reflektorfényben találja magát, az egész ország őt ünnepli, és hatalmas elvárásokkal tekint a nagy mérkőzés elé. Ollit azonban nemcsak a média és a közvélemény tartja nyomása alatt, de ambiciózus edzője, Elis is a végletekig hajtja. És akkor megtörténik a legrosszabb dolog, ami csak történhet egy olyan időszakban, amikor csak Ollinak teljes koncentrációra és kitartásra lenne szükség. Megismerkedik a gyönyörű Raijával, és szerelmes lesz. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)