Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán népszerűsítette programját a MoMa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. szeptember 02. 12:45
Gyulán népszerűsítette programját a MoMa
A mozgalom vezetői az októberi népszavazás bojkottjára szólítottak fel
A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) vezetői országjárásuk gyulai állomásán tartottak sajtótájékoztatót Aljas kérdésre nincs jó válasz címmel szeptember 2-án. Az eseményt a párt elnöke, Bokros Lajos tartotta, aki a MoMa–Együtt–PM közös népszavazási kampányával kapcsolatban igyekezett felhívni a figyelmet az októberi népszavazás bojkottjára.
____Eredeti-alap__24_.jpg

Bokros Lajos gyulán, a Kossuth téren 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Bokros Lajos lapunknak kiemelte: Gyula az őszi kitelepülési mozgalmuk első állomása, és a Kossuth téri akciót megelőzően reggel 7 és 9 óra között a helyi piacon legalább 200 ismertetőt kiosztottak. Hozzátette: ősszel legalább 30 helyen jelennek meg az országban, főként megyeszékhelyeken és nagyobb városokban.

– Az október 2-i népszavazást mindenkinek bojkottálni kell, minden jóérzésű magyar állampolgárnak, mert aljas kérdésre nincs jó válasz. Nincs senkinek szándéka az Európai Unióból Magyarországra illegális bevándorlókat letelepíteni. Magyarországnak a saját maga által aláírt nemzetközi szerződés alapján a menekülteket ideiglenesen be kell fogadni. Ezen túlmenően a népszavazási kérdés értelmetlen és okafogyott, nem szabad ebbe a csapdába belemenni – emelte ki Bokros Lajos.

– Ez a Fidesz tudatos akciója arra, hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról, amik többek között az egészségüggyel, a nyugdíjrendszerrel kapcsolatosak – tette hozzá.

Az elnök hozzátette, hogy a bojkott mellett kiemelt céljuk az érdeklődőkkel megismertetni 9 pontban megírt programjukat, amiben többek között a minőségi közoktatást, a járási önkormányzatokat, az igazságos adórendszert és a javuló egészségügyet fogalmazzák meg legfontosabb céljaikként.

Bokros Lajos hozzátette: nem akarnak túlságosan hangzatos dolgokat ígérni, programjukban és tevékenységük során inkább arra fókuszálnak, hogyan lehet a célul kitűzött fejlesztések gazdasági alapjait megteremteni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)