Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Triplázik otthon a gyulai Dirty Slippers

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. június 10. 09:00
Triplázik otthon a gyulai Dirty Slippers
A zenekar szülővárosában is bemutatja legutóbbi, Múzsa című nagylemezét
Már javában zajlik a Dirty Slippers zenekar új nagylemezét bemutató Múzsa-turné. A több mint tíz esztendővel ezelőtt Gyulán alakult csapat jelentős vérfrissítésen esett át az év elején. Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros, Felföldi Zsolt billentyűs és Bodrogözy Rita énekes az idei koncertkörúton már két békéscsabai zenésszel, Perlaki Bence dobossal és Szűcs Péter basszusgitárossal muzsikál. A zenekar gyulai rajongói júniusban háromszor is találkozhatnak az ötösfogattal.
____Eredeti-dirtyslippers10.jpg

dirty slippers

Fotó: Lung András

A Dirty Slippers az elmúlt hétvégén a gyulai várnál lépett föl a Republic vendégeként, legközelebb pedig június 17-én a 27-es klubban, majd 28-án a Rondella színpadán ad akusztikus koncertet.

A Gyulai Hírlapnak Lobó-Szalóky Lázár elmondta, a zenekar mindig komoly energiát fektetett a gyulai származás népszerűsítésébe.

– Júniusban Gyula városé a főszerep: triplázik a Dirty Slippers! Imádunk a zenekar szőlővárosában játszani, nagyon szeretem az érzést, amikor csupa ismerős előtt léphetünk színpadra. Ilyenkor mindig az átlagnál is többet hozunk ki magunkból, mert szeretnénk lenyűgözni mindenkit. Bízom benne, ez a júniusi koncerteken is sikerül, hiszen minden oldalát megmutatja a zenekar. Külön öröm, hogy klubestet is tartunk, és a várnál is játszunk újra. Nagyon várunk mindenkit! – nyilatkozta lapunknak a frontember.

A Dirty Slippers tavaly november óta turnéztatja legutóbbi lemezét, idén pedig 24 helyszínen mutatják be a Múzsát. Sőt, a tervek szerint az albumról több videoklip is készül a nyáron. Az új nagylemez megvásárolható a koncerteken, vagy megrendelhető a youandmediamusic@gmail.com e-mail címen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)